הסודות של המשק

מרכז סדנאות בישול טבעוני בריא של משק ברזילי
2 ערבים מידי חודש המעדניה שלנו הופכת למרכז הדרכה וסדנאות.
בחלל היפה והנוח של המעדניה שלנו, סביב שולחן גדול נתכנס ביחד עד 18 משתתפים ונחגוג ביחד את לידתו של המטבח הטבעוני החדש. נלמד ונכיר את הסודות והפיתוחים של משק ברזילי מהשנים האחרונות, השפים הבכירים של המסעדה והמעדניה שלנו ינחו, ילמדו וידריכו אתכם איך להצעיד את המטבח הביתי לעבר העולם הקולינרי החדש והמדהים שאנחנו מפתחים ביחד כבר 16 שנים.
נלמד ביחד להפוך אגוזים לגבינות, נלמד לתרגם ביצים חלב וביצים לפשתן, צ'יה אגוזים ותפוחים, נלמד איך לחיות בריא יותר, איך להתארגן במטבח החדש שלנו מבחינת קניות ומזווה, ואיך להשתמש ולא לזנוח את מסורות הבישול המשפחתי שעוברת אצלנו במשפחה מדור לדור ולתרגם אותה למטבח הטבעוני החדש.
עלות כל סדנא : 280 ש"ח

הסודות של המשק ללא גלוטן

שף המסעדה עמרי סיבול עם שפית המעדניה שני בנאי בערב של שיחות, הסברים, בישולים ובסיומו ארוחה טובה וחוברת מתכונים

11 בספטמבר יום ד' בשעה 18:30-21:30

בתפריט:

סלט "ביצים" מטופו ושעועית לימה

סלט כוסמת מונבטת

סלט חסות באיולי ארטישוק

קציצות טופו וכרישה בטעמים

קיש מקלתית קמח אורז ושקדים ומילוי טופו גבינת קשיו ותרד

סינייה ירקות קיץ אפויים בטחינה

ונקנח במעמולים מקמח אורז וסילאן

הסודות המתוקים ללא גלוטן של המשק

מנהל הקונדיטוריה כפיר שמגר ושפית המעדניה שני בנאי בערב של מתיקות טבעונית מושלמת ללא גלוטן ואפילו ללא סוכר– שיחה, הדרכה, היכרות, אפיה הקצפה שוקולדים קרמים ואפילו מתוק RAW וכמובן ארוחה בסוף הסדנה ומלא מתוקים ויין

16 ביולי יום ג'  בשעה 19:00-22:00

בתפריט:

קלתיות מקמחים אלטרנטיבים עם מליות שונות  / טוויל חמאה ללא גלוטן

קרקרים של כוסמת וגרעינים / עוגה בחושה וניל ואוכמניות ללא גלוטן

קנולי של רול קמח טף במילוי קצף וגבינות /

מרנג מי חומוס נשיקות ומילויים עם קרמים שונים…

הסודות של המשק לחמים מחמצות ואפיה

בהדרכת שני בנאי שפית המעדניה ומיכל וולק אופה וקונדיטורית בכירה

נדבר על טבעונות, בריאות, לחמים, קמחים מחמצות . נאפה לחמים ועוגות, נכין גבינות טבעוניות, נאכל ונשתה ונחגוג את חופשת הקיץ ואת החיים הטובים הטבעוניים

תאריך הסדנה: 18 ביולי יום ה' 18:00-21:00

בתפריט:

לחמי מחמצת קמח מלא

ממרחים  – טחינה דלעת, גבינות קשיו בטעמים

פטה שקדים

סלט יווני מנצח

לזניה תרד וגבינות

מאפה תירס ופלפלים

עוגות שמרים שוקולד וגבינה

להרשמה ופרטים נוספים: barzilaytlv@gmail.com