הסודות של המשק

מרכז סדנאות בישול טבעוני בריא של משק ברזילי
2 ערבים מידי חודש המעדניה שלנו הופכת למרכז הדרכה וסדנאות.
בחלל היפה והנוח של המעדניה שלנו, סביב שולחן גדול נתכנס ביחד עד 18 משתתפים ונחגוג ביחד את לידתו של המטבח הטבעוני החדש. נלמד ונכיר את הסודות והפיתוחים של משק ברזילי מהשנים האחרונות, השפים הבכירים של המסעדה והמעדניה שלנו ינחו, ילמדו וידריכו אתכם איך להצעיד את המטבח הביתי לעבר העולם הקולינרי החדש והמדהים שאנחנו מפתחים ביחד כבר 16 שנים.
נלמד ביחד להפוך אגוזים לגבינות, נלמד לתרגם ביצים חלב וביצים לפשתן, צ'יה אגוזים ותפוחים, נלמד איך לחיות בריא יותר, איך להתארגן במטבח החדש שלנו מבחינת קניות ומזווה, ואיך להשתמש ולא לזנוח את מסורות הבישול המשפחתי שעוברת אצלנו במשפחה מדור לדור ולתרגם אותה למטבח הטבעוני החדש.
עלות כל סדנא : 280 ש"ח

הסודות של המשק ללא גלוטן

שף המסעדה עמרי סיבול עם השפית שני בנאי בערב של שיחות, הסברים, בישולים ובסיומו ארוחה טובה וחוברת מתכונים.

הסודות המתוקים ללא גלוטן של המשק

מנהל הקונדיטוריה כפיר שמגר והשפית שני בנאי בערב של מתיקות טבעונית מושלמת ללא גלוטן ואפילו ללא סוכר– שיחה, הדרכה, היכרות, אפיה הקצפה שוקולדים קרמים ואפילו מתוק RAW וכמובן ארוחה בסוף הסדנה ומלא מתוקים ויין.


הסודות של המשק לחמים מחמצות ואפיה

בהדרכת שני בנאי השפית ומיכל וולק אופה וקונדיטורית בכירה

נדבר על טבעונות, בריאות, לחמים, קמחים מחמצות . נאפה לחמים ועוגות, נכין גבינות טבעוניות, נאכל ונשתה ונחגוג את החיים הטובים הטבעוניים.

להרשמה לסדנאות ולפרטים נוספים ניתן לפנות לרותם במייל: meshekdeli@gmail.com
או בטלפון 050-3793103

טופס הרשמה לסדנאות

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.