הסודות של המשק

הסודות של המשק ללא גלוטן

שף המסעדה עמרי סיבול עם שפית המעדניה שני בנאי בערב של שיחות, הסברים, בישולים ובסיומו ארוחה טובה וחוברת מתכונים

27 ביוני יום ה' בשעה 19:00-22:00

בתפריט:

סלט "ביצים" מטופו ושעועית לימה

סלט כוסמת מונבטת

סלט חסות באיולי ארטישוק

קציצות טופו וכרישה בטעמים

קיש מקלתית קמח אורז ושקדים ומילוי טופו גבינת קשיו ותרד

סינייה ירקות קיץ אפויים בטחינה

ונקנח במעמולים מקמח אורז וסילאן

הסודות המתוקים ללא גלוטן של המשק

מנהל הקונדיטוריה כפיר שמגר ושפית המעדניה שני בנאי בערב של מתיקות טבעונית מושלמת ללא גלוטן ואפילו ללא סוכר– שיחה, הדרכה, היכרות, אפיה הקצפה שוקולדים קרמים ואפילו מתוק RAW וכמובן ארוחה בסוף הסדנה ומלא מתוקים ויין

4 ביולי יום ה'  בשעה 19:00-22:00

בתפריט:

קלתיות מקמחים אלטרנטיבים עם מליות שונות  / טוויל חמאה ללא גלוטן

קרקרים של כוסמת וגרעינים / עוגה בחושה וניל ואוכמניות ללא גלוטן

קנולי של רול קמח טף במילוי קצף וגבינות /

מרנג מי חומוס נשיקות ומילויים עם קרמים שונים…

הסודות של המשק לחמים מחמצות ואפיה

בהדרכת שני בנאי שפית המעדניה ומיכל וולק אופה וקונדיטורית בכירה

נדבר על טבעונות, בריאות, לחמים, קמחים מחמצות . נאפה לחמים ועוגות, נכין גבינות טבעוניות, נאכל ונשתה ונחגוג את חופשת הקיץ ואת החיים הטובים הטבעוניים

תאריך הסדנה: 1 באוגוסט יום ה' 18:00-21:00

בתפריט:

לחמי מחמצת קמח מלא

ממרחים  – טחינה דלעת, גבינות קשיו בטעמים

פטה שקדים

סלט יווני מנצח

לזניה תרד וגבינות

מאפה תירס ופלפלים

עוגות שמרים שוקולד וגבינה

להרשמה ופרטים נוספים: barzilaytlv@gmail.com